torsdag 4 juli 2013

En sån sucker...

Vi skulle ju inte bli såna föräldrar som köpte allt som kan vara bra att ha, men senast idag spenderade vi 3500 på babyproffsen :)skulle inte heller prata bajsblöjor, men det har också skitit sig ;) 

Det blev en gullig mobil med små djur som plinkar en obestämbar melodi, ett babynest som förhoppningsvis hjälper honom att sova mellan oss istället för på, vaggfötter till sängen och ett andningslarm. 

Pratade igår om att ta bort det andningslarm han har fått låna på Neo, men i morse när han låg på nick och sov tjöt det rejält. Vi misstänker att det var för att han inte djupandades, men eftersom vi sov och inte kan vara säkra så köpte vi ett larm. Bekväm som jag är ville jag ha ett nytt och inte strula på blocket. 

Babynestet har vi känt ett tag att det vore smidigt att ha och lägga mellan oss i sängen när han behöver sova nära, i soffan när vi är där osv. 

Vi hade kanske kunnat hitta sakerna billigare, men jag orkar inte. 

Vi beställde också Leos gravsten idag, samma där, hade kanske kunnat hitta billigare, men vi orkar inte åka runt och leta, vi vill ha det gjort och på detta stället kan vi få just hans fotavtryck på stenen. 
Det blev dyrt, men den ska ju ligga länge... 

Jonathan har bara precis gått upp till vikten han hade innan operationen, har det inte blivit bättre viktuppgång imorgon kommer vi nog att börja med ersättning på nätterna, han är liten nog utan att hamna mer efter. Min mjölk är kanske inte så bra som vi trott, det kanske bara är så att den blev bra med proteintillskottet, eller så kanske det bara är för jobbigt för honom att äta allt själv... 
Hur som så är det viktigaste att han mår bra och går upp och om jag amma på dagen får han ju iallafall antikropparna från mjölken då. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar