tisdag 22 oktober 2013

Läkarbesök Neo

Idag var jag och Jonathan på återbesök på Neo tyvärr utan Nick då det inte funkade att lämna jobbet, Jonathan fick guldstjärna i kanten, allt ser så himla bra ut :) det är nästan så att jag undrar när det ska skita sig. Men inga  föräldrar tillfullgångna  barn oroar sig över att deras barn är för "normala" i utvecklingen, det tål ju att tänkas på...

Han har nu ökat ytterligare ca 240g på en vecka till 6020g... 6 månader och 6 kilo, nu börjar vi äntligen tro på att han kommer att växa upp och bli stor ❤

Allt går i raketfart nu, förra veckan började han greppa saker, nu håller han i leksaker för fullt, sen vill han bli mer och mer underhållen, helst ska man hålla honom så han får stå på benen. 

Även läkaren på Neo var imponerad över hur stark han är och höll med om att han när som helst kommer börja röra sig över golvet :) 

Får se om natten blir lite bättre, igår var han jätteledsen för att han är lite förkyld och det är svårt att andas när näsan är tät. Men nu har vi näsdroppar om det behövs. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar