onsdag 26 mars 2014

Äntligen frisk

En vecka var han sjuk värt lilla troll! Tycker mycket illa om att se honom så mager som han är nu, han har tappat nästan allt hull! 
Nick är fortfarande sjuk dock, och även om han ännu inte varit sjuk lika länge som Jonathan så börjar han tappa en del i vikt med, så det är inte så konstigt att Jonathan blivit mager! Är nog lite av ett under att han hela tiden höll vätskenivån tack vare amningen så att vi slapp åka in till sjukhus. 

Tydligen så är det rotavirus som går nu mindre aggressivt, men väldigt långdraget. Jag kände mig frisk en hel dag men spydde och fick feber på kvällen, mycket skumt. 

Jonathan börjar återfå både aptit och energi, han åt en hel toast med smör på och ett halvt rån till frukost. Men han blir grymt frustrerad och gnällig av att inte orka som vanligt. Han gör sitt bästa på vingliga ben och ska fortfarande stå mot allt och lite till :) är väl tur ändå att han hade lite hull så att han hade lite att ta av, men en omgång till skulle han nog inte fixa... Vi har ändå varit försiktiga och begränsat mängden folk vi träffat, men det hjälper inte alltid :(

Nick är väldigt besviken över att missa jobbet den här veckan, hans föräldraledighet börjar på måndag, så han hade sett fram emot att jobba sista veckan, men han hoppas på att iallafall komma in på fredag, men man vill ju inte smitta en skola med magsjuka direkt. 

Längtar så till huset nu, vill kunna börja titta på kakel och inredning och börja fixa.... Och ha vårt eget stora utrymme! 
Orkar le igen
Tänker fortfarande inte vara still på altanen eller hålla mig på filten :)


Lite tjockare kinder och armar förut, men dom kommer väl tillbaka :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar