onsdag 2 april 2014

Mysig dag hos syrran

Idag har vi hälsat på hos min syster i slotsskogs-kolonien, så himla mysigt där och väldigt god mat :) årets första grillade!! Jonathan var mest intresserad av att hitta jord och blommor han inte får äta.

Men att få i honom mat var nästan lönlöst, lite av broccoli-purén syrran gjort till oss var det som gick bäst och så klart nya favoriten majskrokarna. De går alltid ner! Sen har jag ju fördelen att kunna amma när det är så med, det blir tuffare för nick, men jag är övertygad om att de hittar sina egna rutiner. Nu när han äntligen är friskt från magsjukan är han istället förkyld. Vi skulle ha börjat försöka en ny tur med nattningsrutiner igen, men ingen idé när han inte är helt frisk. 

Är så trött på att han inte kan få vara helt frisk :( förkylningen verkar inte påverka honom nämnvärt mer än att det är jobbigt att andas liggande. Men vi kan ju ändå inte gå på aktiviteter med andra barn som han så verkar behöva. Han tycker nog att hans föräldrar är lite tråkiga och inte svarar upp till hans behov av stimulans riktigt. Igår var han på BVC och tiomånaders-kontroll, trots rejäl viktnedgång så har han gått upp 100g sen sist och han fick godkänt på allt och mycket beröm :) nu ca 8,2 och 69cm.

Flytten kommer allt närmare och vi har börja titta runt på lite badrumsinredning och kakel för att se vad vi vill ha. Det är både roligt och jobbigt, när ekonomin är begränsad kan man ju inte bara få in och peka utan behöver räkna på allt.

Imorgon ska vi till banken och fixa allt med lånen. Känns som om vi knappt hunnit packa upp här innan vi ska packa ner all och flytta igen :) 

Om ca en vecka börjar jag jobba igen, det ska bli roligt läskigt och spännande att komma igång igen :) 

Jonathan och Jossan är allt fina vänner :) Jossan äter snällt det Jonathan inte vill ha hihi

Vi var på lekplatsen med Ullis och Stefan i söndags och Stefan tog några riktigt fina bilder :) bl.a. Gungade Jonathan för första gången :)







Så här smutsig blir tv:n när ens barn lär du stå ;)

1 kommentar:

  1. Du kan ta det lugnt :) Barn behöver inte stimulans från andra barn förrän de är ca 3 år, det är nämligen först då de får riktigt grepp om att leka tillsammans. :) innan dess leker de bredvid varandra.

    SvaraRadera